Brabantse moeder bedreigd nadat naamgenote harteloze Facebookreactie plaatst op drama Nouri

Joyce Saleming is door een reactie van haar naamgenote op het drama rondom Abdelhak Nouri flink het leven zuur gemaakt. De dwarsfluitlerares uit het Brabantse Eersel wordt aan de lopende band gebeld door Ajaxsupporters die verhaal halen omdat een andere jongere naamgenote zich op Facebook niet van haar beste kant heeft laten zien.

'Deze harteloze bitch wenst jullie allemaal een fijne avond toe! Oooh ja… En fuck Nouri', schrijft die andere Joyce Sameling. 

Omdat contactgegevens van het verre familielid in Brabant makkelijk te vinden zijn dankzij haar baan als dwarsfluitlerares, viel de oudere Joyce een stroom bedreigingen ten deel. 

Geen tijd voor aangifte
Aan Het Algemeen Dagblad vertelt ze dat de politie geen tijd had om hun aangifte op te nemen. Zij 'hadden het te druk en vroegen ons na het weekend terug te komen', zegt de 42-jarige moeder van twee kinderen

Joyce' man Louis plaatste afgelopen vrijdag een bericht op Facebook waarin hij uitlegt dat het om een persoonsverwisseling gaat. Het is inmiddels honderden keren gedeeld. 

 

Volgens het AD neemt Joyce haar naamgenote niks kwalijk - 'we leven in een vrij land' - maar is ze wel boos omdat haar contactgegevens circuleren in Ajax-kringen en de politie niets met haar melding doet. 

Inmiddels heeft de Brabantse Joyce tegen haar principes in toch een Facebookaccount aangemaakt.