Ariana Grande vanaf nu een wassenbeeldje in Madame Tussauds

Het wassenbeeld is een van de kleinsten in het museum, maar niettemin heeft Madame Tussauds met superster Ariana Grande een wereldprimeur te pakken.

Want nog geen enkele andere vestiging van Madame Tussauds, waar dan ook ter wereld, had tot nu toe een beeld van het popsterretje. Aan de Dam komt ze tussen collega's als Michael Jackson en Taylor Swift te staan. Ondanks haar 1 meter 53 valt ze dankzij een enorme installatie wel goed op.

Lees ook: Hysterisch onthaal voor wereldster Ariana Grande

'Wij zijn er ontzettend trots op dat we deze popster in onze attractie mogen verwelkomen', laat Madame Tussauds weten. 'Ariana is een geweldige aanvulling op onze nieuwe muziek afdeling. Ze staat namelijk al enige tijd op nummer één als het meest aangevraagde beeld door onze bezoekers. Dus we hopen met haar beeld heel veel fans blij te maken.'

Kindsterretje
Ariana Grande is wereldberoemd. Ze heeft meer dan 100 miljoen volgers op Instagram, om maar wat te noemen. Het voormalige kindsterretje is nu vooral bekend als zangeres. Ze heeft al een paar keer de stad bezocht en wordt dan altijd onthaald door hysterische fans. Of ze zelf ook haar beeldje komt bekijken, weten we niet.

Lees ook: Uitzinnige fans zien Ariane Grande in geblindeerd busje vertrekken

Overigens had Madame Tussauds nog een geintje uitgehaald met het nieuwe beeld. De Nederlandse rapper Mr. Polska ging er eerder deze week al mee op de foto en suggereerde dat de twee een relatie hadden.

 

We in the studio talkin bout kaassoufles with pindasaus #morelife #tbt

Een bericht gedeeld door mrpolska (@mrpolska) op

Initialiseren Google Maps
  • Kaart
  • Street view
  • Als er geen beeld verschijnt, is de locatie te ver weg van een street view locatie