Vandalen beschadigen Ferrari van DJ La Fuente op Ceintuurbaan: 'Dit doet zo'n pijn'

De knalrode Ferrari 458 van DJ La Fuente is op de Ceintuurbaan het doelwit geworden van vandalen. In een emotionele oproep op Instagram roept de plaatjesdraaier mogelijke getuigen op zich te melden.

'Lieve mensen. Ik kan wel janken. Ik heb mijn auto op de Ceintuurbaan voor drie uur onbewaakt neergezet. Zoals jullie weten is mijn auto is spatloos, er zit geen krasje op. En ik haal hem op: met vlekken, spuug, krassen en voetstappen op mijn motorkap. Ik weet het het is gebruiksvoorwerp, maar wel de mijne, niet van iemand anders. Er zitten gewoon voeten, stappen handen op overal', zegt de Eindhovense La Fuente, wiens echte naam Job Smeltzer is.

Smeltzer vraagt aan iedereen die iets weet contact met hem op te nemen: 'Ik snap dit dus echt niet. Wie dit in godsnaam doet. Mocht je iets tegen komen laat het me weten. Dan kan ik een factuur sturen. Ongelooflijk. Ik hoop dat iemand een leuke dag heeft gehad. Het is misschien stom: maar dit doet mij zo'n pijn. Ik kan er echt niet tegen.'

De dj pronkte in 2014 vol trots bij Omroep Brabant met zijn auto. Hij vertelde dat een Ferrari altijd al zijn grote droom was. Ooit beloofde Smeltzer zijn opa dat hij op z’n dertigste zo’n auto in zijn bezit zou hebben.